Keuken vh Ongewenst Dier is een project van L.T.J producties
het is een zgn Signaalkeuken
we schenken aandacht aan de situatie en eetbaarheid vd diersoorten die als plaagdieren worden gezien ,
bijv vd wilde ganzen worden per jaar ong 200.000 geschoten die overlast zijn voor boeren en luchthavens als schiphol
90 % van de afgeschoten dieren blijven in het veld liggen
de Ganzen croqueten zijn door ons ontwikkeld
in samen werking met 2 topkoks
ze zijn 100% wilde gans (schipholgans)
ambachtelijk gemaakt ,uniek en alle verschillend van vorm en gewicht
de eerste keuken van het ongewenst dier zag het licht tijdens de opening van het kunstproject de PUNT op het dijkgraafsplein, daar is ganzeragout geserveerd
tijdens de SALON dagen op het kunstenaarsterrein Nieuw en Meer zijn we begonnen met de nu al befaamde ,100% schipholganzenkroket
tijdens latere perfomances zoals tijdens de rollende Keukens is onze ganzenkroket verder ontwikkeld
tijdens de SALON dagen op het kunstenaarsterrein Nieuw en Meer zijn we begonnen met de nu al befaamde ,100% schipholganzenkroket
tijdens latere perfomances zoals tijdens de rollende Keukens is onze ganzenkroket verder ontwikkeld